«Δυνατή ομάδα ο Απόλλων»

Ο Άριαν Μπελά θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα Λάρισας να πετύχει τους στόχους του.

Όνειρο του Άριαν Μπελά ήταν να αναλάβει ως πρώτος προπονητής μια ομάδα στην Ελλάδα και είναι ευγνώμων που ο Απόλλων Λάρισας του δίνει την ευκαιρία. Ο Αλβανός τεχνικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία», μίλησε για το λαρισινό ποδόσφαιρο, ενώ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, τόνισε ότι ο Απόλλων θα αγωνιστεί σοβαρά και με πειθαρχία.

«Καταρχάς ευχαριστώ τον κ. Μαντζανά γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να εργαστώ σε μια ομάδα της Football League. Άλλωστε, επιθυμία μου ήταν να δουλέψω ως πρώτος προπονητής σε έναν επαγγελματικό σύλλογο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Γνωρίζω πολύ καλά πως η Λάρισα είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική πόλη και πως έχει μια πολύ μεγάλη ομάδα, την ΑΕΛ, με τον υπέροχο κόσμο της. Εμείς όμως θα φροντίσουμε και ο Απόλλωνας να έχει μια εξίσου δυνατή ομάδα, ώστε να εκπροσωπεί επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση», ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για τον αγώνα στην Κέρκυρα, ο προπονητής του Απόλλωνα επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο είναι γενικά το πρωτάθλημα της Football League. Θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα, αγωνιζόμενοι προσεκτικά, σοβαρά και πειθαρχημένα».

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep