Απόλλων με κίνητρα

Αποφασισμένος να σπάσει το εντός έδρας αήττητο του Πλατανιά ο Απόλλων Λάρισας. Με την αποστολή ο Μαντζανάς.

Στην 3η θέση, αλλά με ματς λιγότερο από την Κέρκυρα, υποχώρησε ο Απόλλων Λάρισας μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Βόλο. Οι Θεσσαλοί παραμένουν μέσα στον στόχο τους και το Σάββατο (26/01, 15:00) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας έχουν διπλό κίνητρο.

Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση μετά την απώλεια της προηγούμενης εβδομάδας και παράλληλα να σπάσουν το εντός έδρας αήττητο σερί του Πλατανιά. Σε περίπτωση επικράτησης, άλλωστε, ο Απόλλων θα ξεφύγει των Κρητικών πέντε πόντους με παιχνίδι λιγότερο.

Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς. Με τον τρόπο αυτό στέλνει και το μήνυμα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι είναι στο πλευρό τους, αλλά και για τη σημασία του αγώνα. Σε ό,τι αφορά στους απόντες, πλην του τιμωρημένου Μαρκολίνο ο τεχνικός, Μαρσέλο Τροΐζι δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Μπραμπίγια και τον Ζαΐμι.

Η αποστολή: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Καμπέρης, Αγιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Κοντοθανάσης, Σκούπρα, Μπιμάι, Σουλιώτης, Γκουντρουμπής, Καρατάσιος, Λίταινας, Λούκας Ράμος, Τασιούλης, Λουκάο, Χατζής, Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep