Καταδικάζει ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο διεθνής ρέφερι, Θανάσης Τζήλος Ο Απόλλων Λάρισας καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο διεθνής ρέφερι, Θανάσης Τζήλος

Ο Απόλλων Λάρισας η πρώτη ΠΑΕ της Football League που καταδίκασε την επίθεση στον Τζήλο. Ανήμερα η αποστολή εν όψει Λαμίας.

Την επίθεση που δέχτηκε ο Λαρισαίος διαιτητής, Θανάσης Τζήλος καταδίκασε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με ανακοίνωσή της. Μάλιστα, έγινε η πρώτη της Football League που τοποθετήθηκε σχετικά για τον συμπολίτη της, ρέφερι:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε εναντίον του συντοπίτη διεθνή διαιτητή Θανάση Τζηλου. Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν αρμόζουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά το φέρνουν χρόνια πίσω και το τελματωνουν».

Οι «κυανόλευκοι» την Πέμπτη (20/12, 15:00) υποδέχονται στο γήπεδο Φιλιππούπολης τη Λαμία σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους ίδιους. Ο Απόλλων Λάρισας έχει αποκλειστεί από τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και ο τεχνικός, Μαρσέλο Τροΐζι θα ανακοινώσει στο γήπεδο τη 18άδα. Δεδομένα, πάντως, οι Θεσσαλοί θα έχουν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep