«Εκτός αγώνα ο διαιτητής»

Ο Μαρσέλο Τροΐζι είχε παράπονα από τη διαιτησία του Περράκη μετά το 0-0 με τη Δόξα.

Ο Απόλλων Λάρισας έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας και ο τεχνικός των Θεσσαλών, Μαρσέλο Τροΐζι, είχε παράπονα από τον διαιτητή Περράκη (Αθηνών). Μετά το ματς σχολίασε: «Σήμερα είχαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα της Δράμας ήρθε για να πάρει την ισοπαλία παίζοντας πολύ σκληρά στην άμυνα, ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε πιο πολλά επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, όχι όμως τόσο στο δεύτερο.

Πιστεύω σήμερα πως ο διαιτητής ήταν εκτός αγώνα, δεν έδωσε κάποια φάουλ, ενώ θα μπορούσε να δώσει από το πρώτο ημίχρονο κόκκινη κάρτα σε κάποιους παίκτες. Συμβαίνουν όμως αυτά και μίλησα μαζί και κατανοώ πως όλοι κάνουν λάθη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μία ομάδα να ετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι αισιόδοξος πως στη πορεία η ομάδα θα είναι καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στη πρώτη θέση».

Από την πλευρά του ο παίκτης Γιώργος Αγιώτης ανέφερε: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και σκληρό ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στον Απόλλωνα Πόντου και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep