Οδηγός... Λουκάο

Ο Λούκας Μάρκος Μεϊρέλες δίνει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Λουκάο στη χώρα μας. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Καραϊσκάκη Άρτας, όμως η μεταγραφή του στους «πράσινους» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μάλιστα, από την ομάδα της Άρτας διέρρεε ότι «κόπηκε» στις εξετάσεις.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Απόλλων Λάρισας με εισήγηση του Μαρσέλο Τροΐζι αποκτούσε τον υψηλόσωμο φορ και ο Λουκάο έδειξε να εγκλιματίζεται άμεσα. Σε τρεις συμμετοχές σε Κύπελλο και πρωτάθλημα μετρά αισίως 4 γκολ, με τελευταίο αυτό απέναντι στην Κέρκυρα.

10 ευρώ με ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε γενική είσοδο 10 ευρώ για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη (31/10) στη Φιλιππούπολη:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε όπως στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (31/10, 15.00) που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να ορίσει γενική τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, που θα ισχύει τόσο στην Θύρα 1 όσο και στην Θύρα 2.

Από την Τρίτη (30/10) το πρωί στις 10 έως και τις 16:30 το απόγευμα τα εισιτήρια θα δίδονται από τα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Επίσης εισιτήρια οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται και από το cafe Grey στην οδό Χατζημιχάλη 43. Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα βρίσκονται στις Θυρίδες του γηπέδου προς πώληση από την 1 το μεσημέρι».

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 23:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep