Καρδιοχτύπησε στο τέλος

Ο Απόλλων Λάρισας αγχώθηκε, αλλά πήρε την πρόκριση κόντρα στον Θεσπρωτό.  Ο Απόλλων Λάρισας αγχώθηκε, αλλά πήρε την πρόκριση κόντρα στον Θεσπρωτό.

Ο Απόλλων Λάρισας παρότι πήρε προβάδισμα με 3-0, δέχθηκε δύο γκολ και προκρίθηκε με το αγχωτικό 3-2.

Ο Λουκάο στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα του Απόλλωνα Λάρισας έκανε με το παραπάνω τη «δουλειά» του, σημείωσε χατ τρικ και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα της Θεσσαλίας που φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Η αδράνεια και η θέληση των ποδοσφαιριστών του Θεσπρωτού έφεραν δύο γκολ στο 82ο και 85ο λεπτό με τους Σταυρίδη και Λάμπρου αντίστοιχα και πρόσθεσαν αγωνία και ελπίδες για τις τελευταίες στιγμές του αγώνα. Ο Απόλλων Λάρισας, όμως, υπερασπίστηκε τα γκολ που Λουκάο και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλίας στο 24ο λεπτό με σουτ έπειτα από ωραία πάσα του Μαρκολίνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35ο λεπτό ο Τασιούλης έκανε ωραία ενέργεια και πέρασε την μπάλα στον Λουκάο που σημείωσε το δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα Λάρισας. Στο 56ο λεπτό ο Λούκας κέρδισε πέναλτι από τον Σταυρίδη και ο Λούκας Ράμος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  2-3 

ΓΚΟΛ: 82’ Σταυρίδης, 85’ Λάμπρου - 24’,35’, 56’ πέν. Λουκάο  

ΔΟΚΑΡΙ: 79’ Λίταινας

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ε. Κωνσταντίνου, Πανταζής, Σταυρίδης, Μπέρτσος, Μπίκας, Β. Κωνσταντίνου, Ευθυμίου (61’ Μητσέλος), Φούντζουλας, Γώγος (46’ Γκόλιας), Πέντσας (80’ Λάμπρου).  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Λούκας Ράμος (82’ Κοντοθανάσης), Μαρκολίνο, Τασιούλης (90’ Γαρυφαλλόπουλος), Καμπέρης (70’ Λίταινας), Λουκάο.  

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep