«Πληρώσαμε την αδράνειά μας»

Η γρήγορη παραμονή αποτελεί τον στόχο του Απόλλωνα Λάρισας σύμφωνα με τον τεχνικό του, Νίκο Θεοδοσιάδη. 

[googlead][/googlead]

Με… άδεια χέρια έφυγε από τις Σέρρες ο Απόλλων Λάρισας και ο Νίκος Θεοδοσιάδης στάθηκε στο κακό διάστημα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως επανέλαβε πως στόχος των Θεσσαλών είναι η γρηγορότερη παραμονή. Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο, με τον Πανσερραϊκό να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα μπει δυνατά να ψάξει τη νίκη από το πρώτο λεπτό, αλλά εμείς δεν είχαμε την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά μετά το 30'. Σε εκείνο το διάστημα πληρώσαμε την αδράνειά μας και αυτό μας στοίχισε το ματς.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι. Το γκολ ήρθε αργά και ο Πανσερραϊκός με καλή διαχείριση πήρε το ματς. Συνεχίζουμε και κυνηγάμε τον στόχο που είναι να μείνουμε όσο πιο γρήγορα. Τα παιδιά έχουν κάνει πολλά φέτος και αυτό το ματς δεν αλλάζει κάτι.

Εύχομαι ο Πανσερραϊκός να πετύχει τους στόχους του. Είναι νωρίς ακόμη, υπολείπονται πολλά παιχνίδια και πιστεύω το όριο της παραμονής θα πάει στους 43-45 πόντους».

ΠΗΓΗ: Serresport.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep