Η επιστροφή και οι «μαχαιριές»

Ο Απόλλων Λάρισας προανήγγειλε επιστροφή στη Φιλιππούπολη και μίλησε για πισώπλατες «μαχαιριές» στον Παναγιώτη Μαντζανά.

[googlead][/googlead]

Την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο της Φιλιππούπολης περιμένει ο Απόλλων Λάρισας, ώστε να γυρίσει στη φυσική του έδρα. Μάλιστα, με ανακοίνωσή του προανήγγειλε την επιστροφή και ανέφερε: «Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής στο ανακαινισμένο «σπίτι» μας! Λίγη υπομονή ακόμη κύριοι...».

Εκτός αυτού, όμως η ΠΑΕ με μήνυμά της χαρακτήρισε οραματιστή και αναμορφωτή της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα τον μεγαλομέτοχο, Παναγιώτη Μαντζανά. Τα μέτωπα, άλλωστε, που έχουν ανοίξει είναι πολλά και οι «κυανόλευκοι» έκαναν λόγο για άνανδρες και πισώπλατες «μαχαιριές»...

Συγκεκριμένα, στη σέλιδα των «κυανόλευκων» στο Facebook γράφτηκε: «Στήριξη, εμπιστοσύνη και δύναμη στον οραματιστή και αναμορφωτή της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα Λάρισας, τον μεγαλομέτοχο, κ. Παναγιώτη Μαντζανά που έχει πολλά να δώσει ακόμη. ΥΓ: Και όχι άνανδρες και πισώπλατες «μαχαιριές». Δεν του αρμόζουν».

Τη Δευτέρα (05/02, 20:30), τέλος, σε ψαροταβέρνα θα γίνει η κοπή πίτας παρουσία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, της διοίκησης και του υπαλληλικού προσωπικού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep