Οι «εκλεκτοί» για Δράμα

Με τον Σωτήρη Τσιλούλη αλλά χωρίς τον Άκη Σουλίδη η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου για το ματς με την Δόξα Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Με στόχο αυτή την φορά να μην μείνει με τις... εντυπώσεις αλλά να πάρει και την ουσία, ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας (21/1/15:00).

Οι «Θεσσαλοί» κόντρα σε Παναχαϊκή και Άρη απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά την δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και ποντάρουν στο γεγονός κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε κρίση. 

Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Άκης Σουλίδης, ενώ αντίθετα μετέχει κανονικά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης από την πλευρά του ζήτησε από τους παίκτες του, να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Δράμας και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηντάλεπτου. 

Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας: Φιρινίδης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Τσιλούλης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης και Λουκάς.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep