Διαζύγιο... εν θερμώ

Ο Απόλλων Λάρισας αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

[googlead][/googlead]

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (26/10) ο Σάκης Θεοδοσιάδης! Ο 42χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τη θεσσαλική ομάδα στην επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες έλυσε τη συνεργασία τους με τους «κυανόλευκους» μετά τη βαριά ήττα με 7-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η διοίκηση του Απόλλωνα πήρε μία εν θερμώ απόφαση και δεν περίμενε να περάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό τη Δευτέρα (30/10) και ακολούθως να εξετάσει τρόπους αντιστροφής του κλίματος. Έτσι, τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε το διαζύγιο και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση διαδόχου. Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν ενήμεροι για τις εξελίξεις και η απόφαση της ΠΑΕ θα τους ανακοινωθεί την Παρασκευή (27/10) στην προπόνηση.

Ο Θεοδοσιάδης ανέλαβε πέρυσι τον Απόλλωνα Λάρισας και τον οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Β' όμιλο της Γ' Εθνικής με απολογισμό 23 νίκες - 4 ισοπαλίες - 3 ήττες. Φέτος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με εκτός έδρας νίκη στο Κύπελλο σε βάρος της Καλλιθέας, αλλά το 7-0 από την ΑΕΚ έφερε την απομάκρυνσή του.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θεοδοσιάδη. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στην ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017 00:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep