Επτάδα με... Νοτιοκορεάτη

Ποιες προσθήκες ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Ο Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστό ότι αποκτήθηκε ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ Κέβιν Γιοκ, ο Νοτιοκορεάτης Ντονγκ-Χαν Κιμ όπως επίσης ο πρώην στόπερ του Μακεδονικού, Θωμάς Γκάρας και ο μεσοεπιθετικός Κώστας Οικονομίκος από τον Ρεθυμνιακό. Εκδόθηκαν, τέλος μετά από αρκετούς μήνες τα δελτία των Θοδωρή Πετράκη, Πρόδρομου Ποτόσογλου και προωθήθηκε ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, με παρόν και μέλλον:
1) ΠΕΤΡΑΚΗ ΘΟΔΩΡΗ (δεξί μπακ - χαφ) - από Θεσπρωτό (12/03/1999)
2) ΓΚΑΡΑ ΘΩΜΑ (στόπερ) - από Μακεδονικό (18/05/1998)
3) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΩΣΤΑ (μεσοεπιθετικός) - από Ρεθυμνιακό (06/07/2001)
4) ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟ (λίμπερο, αμυντικό χαφ) (30/06/1999)
5) KIM DON GHUN (δεξιό εξτρέμ) - Karvina Club Korea (01/07/2002)
6) ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ (κεντρικός αμυντικός) - από K-19 (23/12/2002).

Οι παραπάνω παίκτες εντάχτηκαν αμέσως στο ρόστερ της ομάδας μας, με την έκδοση των δελτίων τους. Να σημειώσουμε ότι οι Ποτόσογλου και Πετράκης είναι στην οικογένεια μας, εδώ και τέσσερις μήνες, αλλά εκκρεμούσε η έκδοση των δελτίων τους, ο δε Ευθυμιάδης προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου κυνηγού Kévin Yoke (Κεβίν Γιόκε). Ο 25χρονος άσος (γεννηθείς 23 Ιουνίου 1996) ο οποίος αγωνίζεται σαν αριστερός κυνηγός αλλά και κρυφό σέντερ φορ, διακρίνεται για την διεισδυτικότητα του, στα αντίπαλα καρέ και το πολύ δυνατό σουτ που διαθέτει. Λόγω του σωματότυπου του, δεν μπορεί να εκτοπισθεί εύκολα μιας και παίζει με αρκετή δύναμη. Προέρχεται από την γαλλική Le Mans FC και αναμένεται να βοηθήσει στο να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

Last modified onΤρίτη, 01 Φεβρουάριος 2022 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep