Ευχαριστεί για Παγκρήτιο

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Ηρόδοτος κάνει τις προπονήσεις του στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, Στάδιο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (12/1) με την Κέρκυρα.

Τις ευχαριστίες του για την χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων στο Παγκρήτιο στάδιο θέλησε να εκφράσει ο Ηρόδοτος, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει τη συμβολή της διοίκησης του Σταδίου και αυτής του Αντιδημάρχου, Κώστα Βαρδαβά. Οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν στέγη τις τελευταίες ημέρες στα βοηθητικά για να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές του Αρμάντο Φουτσίνι που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/1) με την Κέρκυρα για την 12η αγωνιστική της Football League.   

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη Διοίκηση Παγκρητίου Σταδίου και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά  που μερίμνησαν να παραχωρηθεί το  Παγκρήτιο γήπεδο για τις προπονήσεις της ομάδας μας.  

Με εκτίμηση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ».

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep