Ξεκινούν οι διαδικασίες

Τα πανηγύρια για την άνοδο τελείωσαν στον Ηρόδοτο και πλέον μπαίνει σε τροχιά δημιουργίας ΠΑΕ. Τα πανηγύρια για την άνοδο τελείωσαν στον Ηρόδοτο και πλέον μπαίνει σε τροχιά δημιουργίας ΠΑΕ.

Στον Ηρόδοτο οργανώνουν την δημιουργία της ΠΑΕ για την Football League και το χρονοδιάγραμμα βγαίνει στο συμβούλιο που έχει η ομάδα την Τετάρτη (6/6). 

Στον δρόμο της δημιουργίας ΠΑΕ βρίσκονται στον Ηρόδοτο ώστε να είναι όλα έτοιμα για την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το βράδυ της Τετάρτης (6/6) θα γίνει διοικητικό συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθούν, αλλά και τα χρονικά όρια που υπάρχουν ώστε να είναι όλα μέσα στις προθεσμίες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα κάποιος επιχειρηματίας που να θέλει να μπει μπροστά και να καλύψει το μεγάλο μέρος του κόστους και παράλληλα να πάρει και τα ηνία της ομάδας. Αυτό, όμως, δεν τους πτοεί, αφού όπως τόνισε έχουν γίνει οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας που «έτρεξαν» αυτή τη σεζόν τον Ηρόδοτο και δηλώνουν έτοιμοι για τη δημιουργία ενός πολυμετοχικού σχήματος.

Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά το χρονοδιάγραμμα για όλα όσα θα πρέπει να συμβούν θα τεθεί στο συμβούλιο της ομάδας.

[googlead][/googlead]  

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep