Αρπάχτηκαν Μάντζιος – Αντωνίου (video)

Έντονο διάλογο που περιελάμβανε και την Λαμία είχαν οι προπονητές του Απόλλωνα Σμύρνης και της Σπάρτης που καταγράφηκε από την κάμερα της ΕΡΤ.

Η ένταση του αγώνα, το ότι το παιχνίδι ήταν ακόμη στο 0-0 και η κριτική προς την ομάδα της Σπάρτης που κρατούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή το αποτέλεσμα οδήγησαν σε έναν διάλογο ανάμεσα στους προπονητές του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκη Μάτζιο και της Σπάρτης, Σωτήρη Αντωνίου.

Αφορμή για να γίνει αυτός ο διάλογος ήταν ένα πέσιμο στην μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα της Σπάρτης για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Last modified onΣάββατο, 04 Μάρτιος 2017 22:17

2 comments

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 18:18 Comment Link

    Zoριζόστατε κ. Μάντζιο, με την ομάδα της Λαμίας κι εσείς; Γιατί και ο κ. Αναστόπουλος προ καιρού, ανέφερε κάτι παρόμοιο,με σας. Καλά θα κάνετε όμως να κοιτάτε τη δική σας της καμπούρα και να μην ασχολείστε με αυτές των άλλων και να γνωρίζετε πλέον, πως όταν έρθετε στη Λαμία, θα σας ετοιμάσουμε γι αυτό και μόνον, γλαρόσουπα και να το θυμόσαστε. Οι Λαμιώτες δεν είναι ούτςε 200 ΄'ατομα που είσαστε εσείς σε κάθυε αγώνα, ούτε 300 του Λεωνίδα, αλλά μερικές χιλιάδες γύρω στους 5.000 θα σας περιμένουν,και θα σας υποδεχθούν όπως σας αρμόζει, ανεξαρτήτως βαθμολογικής μέχρι τότε θέσης, για να μάθετε να μην προκαλείτε, προπονητάκο..

  • ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Αγαμέμνων
    ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Αγαμέμνων Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 18:11 Comment Link

    Κάτι αντίστοιχο είχε ισχυριστεί και ο κ. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που μετά από λίγο διάστημα αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα του Άρη, μιας και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "Της στραβής ή της κοντής της π@@@@@ς, οι τρίχες της φταίνε". Όμως πρέπει να μάθει ο κ. ΜΑΝΤΖΙΟΣ να κοιτάζει την ομάδα του, μιας και αυτός της έμαθε να παίζεουν το νέο σύστημα παιχνιδιού, ήτοι "Στρωτό ΄παιχνίδι, με ψηλές μπαλλιές". Όμως τυχερός δεν θα είναι σε κάθε αγώνα, αφού 4-5 παιχνίδια τα έχει κερδίσει μετά το 87΄και μέχρι το 95΄, γιατί σίγουρα θα το φέρει ο βλάχος το τυρί. Μάλιστα στο σπίτι του κρεμασμενου πρέπει να ξέρει, ότι δεν μιλάνε για σχοινί, αφού ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ άν και έπρεπε να γραφεί στο Φ.Α για τη μούντζα προς το βοηθό, εν τούτοις καίτοι αυτό το είδε όόόόό΄λη η φίλαθλη Ελλάδα, τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική, ελέω διαιτητού, σαν τον σημερινό,αφού από το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν έπεφτε κάποιος παίκτης του Απόλλωνα κάτω και κυρίως ο Σιατραβάνης, σφύριζε φάουλ σε βάρος της Σπάρτης και μοίραζε κάρτες στη σειρά, ώστε σε πρώτη ευκαιρία να αφ'ήσει τη Σπάρτη με 10 παίκτες, το γνωστό. Όλα αυτά δεν το είδαν, όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν, ή όσοι είναι Απολλωνιστές βαμμένοι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep