Βρέντζος: «Φεύγω πικραμένος»

Αποχωρεί οριστικά από τα Χανιά ο Γιώργος Βρέντζος, υποστηρίζοντας ότι η προσφορά του δεν αναγνωρίστηκε στην πράξη.

Ο μέχρι πρότινος εξωδιοικητικός παράγοντας των Χανίων, Γιώργος Βρέντζος δήλωσε ότι αποχωρεί οριστικά από τους Κυανόλευκους. Όπως είπε, φεύγει πικραμένος, γιατί η προσφορά του δεν αναγνωρίστηκε και παράλληλα ευχήθηκε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου την προσεχή σεζόν.

Η δήλωση Βρέντζου:

«Πριν από 15 μέρες, σε τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσα ότι θα αποφάσιζα μέσα στον επόμενο μήνα αν θα παρέμενα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα των Χανίων. Σήμερα, νωρίτερα απ’ όσο περίμενα αλλά και ήθελα, ανακοινώνω την οριστική αποχώρηση μου.

Η θέληση μου να παραμείνω, παρά τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν, ήταν δεδομένη και προφανής. Γι’ αυτό και όλο αυτό το διάστημα λειτούργησα σε μεγάλο βαθμό σαν να μην άλλαξε τίποτα, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος και να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από το αν τελικά θα παρέμενα ή όχι. Συνέχισα να προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ, με μεγάλο σεβασμό απέναντι στην ομάδα και στα μέλη της. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε ανάλογη αντιμετώπιση και ανταπόκριση…

Φεύγω στενοχωρημένος γιατί αφήνω κάτι στη μέση, ή μάλλον παραπάνω από τη μέση, δεδομένου ότι η φετινή ομάδα ήταν σε μεγάλο βαθμό πλήρης και άρα σχεδόν έτοιμη για του χρόνου, συνεπώς με σωστό προγραμματισμό, διατήρηση του κορμού και την κατάλληλη ενίσχυση θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Αν αυτό επιτευχθεί, σε συνδυασμό με τις νέες συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες των Χανίων για άνοδο.

Φεύγω πικραμένος γιατί η προσφορά μου δεν αναγνωρίστηκε στην πράξη… Κυρίως όμως φεύγω περήφανος για όσα πετύχαμε όλοι μαζί. Ελπίζω και πιστεύω ότι ο Αντώνης Ροκάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και οι πρώτες σκέψεις και κινήσεις δείχνουν ότι τα πράγματα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, πρέπει όμως να υλοποιηθούν άμεσα.

Η νέα σεζόν θα με βρει πιθανότατα εκτός ποδοσφαίρου, εκτός κι αν μπορέσω να ξεπεράσω τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζω και παράλληλα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Μέσα απ’ την καρδιά μου, εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή τα Χανιά να γιορτάζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Super League1! Εις το επανιδείν…».

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούνιος 2024 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep