Την εγκλώβισε στο 0-0

ΑΟ Χανιά και ΑΕΛ έμειναν στη «λευκή», ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που δεν είχε σπουδαίο θέαμα.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και συγκινήσεις πέρασε η αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά με την ΑΕΛ στα Περιβόλια, σε ένα 0-0 που κρίνεται δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στη θεσσαλική ομάδα να δημιουργήσει φάσεις, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν λίγες ενέργειες.

Όσα σημαντικά έγιναν ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ΑΕΛ είχε περισσότερη όρεξη και δυνάμεις, αλλά δεν βρήκε τους διαδρόμους για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και έτσι η άμυνα του Πρίφτη δεν βίωσε ιδιαίτερη πίεση. Αντίθετα στα πρώτα 45 είχαν κάποιες σποραδικές ενέργειες οι παίκτες του ΑΟ Χανιά, αλλά ο Ξενοδόχοφ ήταν σταθερός και κάποιες άλλες πέρασαν εκτός εστίας.

Η πρωτοπόρος έδειξε την διάθεση να ανεβάσει πάλι ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, αλλά η μοναδική φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα ήταν η καρφωτή κεφαλιά του Βέρτζου στο 83ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Έτσι, οι μεν Θεσσαλοί πήραν έναν πόντο, ο οποίος μπορεί να μειώσει τις αποστάσεις από τους διώκτες τους, ενώ οι Κρητικοί έμειναν για έβδομο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη με τον Γιώργο Λυρώνη στον πάγκο!

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΕΛ 0-0  
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτη, Παγώνης, Ιωαννίδης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ρίκκα, Μασάδο (79' Μπριλάκης), Δεινόπαπας, Τσούτσης (74' Χατζηλιάδης), Νάκας (67' Σάντερσον), Γκέσιος. 
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος (58' Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (77' Κρητικός), Κουτσιανικούλης (70' Ροβίθης), Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας) ΒΟΗΘΟΙ: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)  
Last modified onΣάββατο, 23 Ιανουάριος 2016 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep