Συμφωνία με Αυγενικού

Ο Μιχάλης Αυγενικού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας. Ο Μιχάλης Αυγενικού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας.

Η Δόξα Δράμας έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Μιχάλη Αυγενικού ώστε ο 25χρονος μέσος να συνεχίσει την καριέρα του στους «Μαυραετούς». 

Ο Μιχάλης Αυγενικού φαίνεται πως θα είναι η πρώτη κίνηση της Δόξας Δράμας για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο 25χρονος μέσος έχει ήδη κάνει τις επαφές με τη διοίκηση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «Μαυραετούς» η απόκτησή του. Η πολύ καλή χρονιά που έχει κάνει με τα χρώματα του Ηροδότου ήταν το «διαβατήριο» για την μεταγραφή του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το καλό παιχνίδι που έκανε μέσα στη Δράμα, όπου η ομάδα του Ηρακλείου είχε επικρατήσει 3-2 και ο ίδιος σημείωσε το ένα από τα γκολ της νίκης. 

Ο Μιχάλης Αυγενικού είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στη Football League με τα χρώματα του Διαγόρα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, του Εργοτέλη, του Κισσαμικού και της Λαμίας. Το καλοκαίρι συμφώνησε με τον νεοφώτιστο Ηρόδοτο και έμεινε μόλις λίγους μήνες μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

 

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep