Ήρεμος μόνο στις νίκες

Έξαλλος ο Χρήστος Γιαλιάς μετά από κάθε ήττα του ΑΟ Τρίκαλα.

Η είδηση της κατσάδας... εν πλω και της ανακοίνωσης αποχωρήσεων των Στεφάνοβιτς, Βάσκεζ δεν είναι συνηθισμένη. Ωστόσο, στα Τρίκαλα είναι βέβαιο ότι περίμεναν τη συγκεκριμένη αντίδραση του Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος μετά από κάθε ήττα από την αρχή της σεζόν φρόντιζε να κρούσει το «καμπανάκι» και να στείλει μήνυμα ότι ο πήχης είναι ψηλά στους Θεσσαλούς.

Με αφορμή την αντίδραση του μεγαλομέτοχου μετά την ήττα (1-0) στη Ζάκυνθο το flnews σας παρουσιάζει αυτές που είχαν προηγηθεί από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς...

Στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-0 τον ΑΟΤ και μετά το φινάλε ο Γιαλιάς έξαλλος ανέφερε: «Δεν βλέπω κανέναν από αυτούς να είναι εδώ τον Δεκέμβριο». Ακολούθησε ο αποκλεισμός (0-0) στη ρεβάνς και το επεισόδιό του με τον Γιώργο Βαζάκα που παραιτήθηκε.

Στο πρωτάθλημα η θεσσαλική ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μία ημέρα μετά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ... προειδοποίησε ότι όπως υπάρχουν πριμ στις νίκες, υπάρχουν και πρόστιμα στις ήττες, ενώ ανέφερε: «Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

Όπως γίνεται κατανοητό, άπαντες κρίνονται σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα και δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι ριζικές αλλαγές στο ρόστερ στη χειμερινή περίοδο ενίσχυσης.

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep