Παρελθόν στο... καράβι!

Οι Βάσκεζ, Αρσενίεβιτς ενημερώθηκαν ότι δεν συνεχίζουν στον ΑΟ Τρίκαλα.

Η ήττα (1-0) από τη Ζάκυνθο ήταν δεδομένο ότι θα δρομολογούσε εξελίξεις στον ΑΟ Τρίκαλα. Εξάλλου και μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Χρήστος Γιαλιάς είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον. Έτσι, μετά το ματς της Κυριακής (22/11) και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «goaltrikala.gr», μάζεψε τους παίκτες στο καράβι, τους μίλησε σε αυστηρό ύφος και ενημέρωσε τους Πάμπλο Βάσκεζ, Φιλίπ Αρσενίεβιτς ότι αποτελούν παρελθόν!

Λίγο νωρίτερα ο τεχνικός, Κώστας Παναγόπουλος δήλωνε:

«Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο για τη νίκη της. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε μπροστά στο να κάνουμε τρεις διαδοχικές νίκες και δεν τα καταφέρνουμε. Αυτό κάτι δείχνει. Η Β’ Εθνική είναι πρωτάθλημα που δεν θα σου χαριστεί κανείς. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Δεχτήκαμε όμορφο γκολ, αντιδράσαμε. Τελικά φεύγουμε χωρίς βαθμό, αλλά δυνατοί. Παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο να μην είμαστε καλά με τους εαυτούς μας».

Η ομάδα της Ζακύνθου ήταν διαβασμένη στο παιχνίδι, ξεκίνησε με ρόμβο θέλοντας να μας μεταφέρει πρόβλημα, είχαν κλασικές ευκαιρίες. Στο ημίχρονο συζητήσαμε στην επανάληψη κάναμε την προσπάθεια που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, κλασικές ευκαιρίες, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο φεύγουμε από εδώ ηττημένοι. Ας το καταλάβουν όλοι στην ομάδα θα πάρουμε στην πορεία αυτό που μας αξίζει. Είμαστε η ίδια η ομάδα μετά από όλα τα παιχνίδια. Σε αυτό το πρωτάθλημα κάνει πρωταθλητισμό και η Ελευσίνα. Η βαθμολογική θέση των ομάδων δεν είναι η πραγματική».

Ακολούθως τόνισε ότι το μόνο που κρατά από το ματς ήταν η εμφάνιση του τερματοφύλακα, Νίκου Γιδόπουλου και για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη, όποιος αντέξει και δείξει διάρκεια, χαρακτήρα και χαρακτήρα, δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή φαβορί. Αν δεν κλείσει ο πρώτος γύρος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 03:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep