40 χρόνια ΠΣΑΠ

Τέσσερις δεκαετίες από την ίδρυσή του συμπληρώνει φέτος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Αυτή την περίοδο η ύπαρξη του ΠΣΑΠ είναι απαραίτητη, για την προστασία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και συνεχίζει ενωμένος το έργο του. Η επέτειος των 40 χρόνων θα συνδυαστεί φέτος με την «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στο ΘΕΑΤΡΟ ACS ATHENS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έκλεισε 40 χρόνια ζωής.

Σε καιρούς χαλεπούς για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ο Π.Σ.Α.Π. ενωμένος, συσπειρωμένος, με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης, αγωνίζεται άοκνα για τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και για το παιχνίδι μας.

Η εκδήλωση-θεσμός του Π.Σ.Α.Π. «Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στο ΘΕΑΤΡΟ ACS ATHENS ( Αγίας Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη, Χαλάνδρι ), συμπίμπτει με την επέτειο των 40 ετών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και θα είναι αφιερωμένη στις 4 δεκαετίες από την ίδρυση του.

Ο Π.Σ.Α.Π. πέτυχε πολλά για τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, είναι πάντα δίπλα του και με συνεργασία, επιμονή, αφοσίωση, διορατικότητα, πίστη και αγωνιστικότητα, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα, για όλους τους συναδέλφους μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και σε αυτήν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep