Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με στόφα... πρωταθλητή

Ο Απόλλων Σμύρνης υποχρέωσε την ΑΕΛ στην πρώτη της ήττα (4-2) μετά από 10 ματς και έδειξε πως έχει «διαφορά» από τις υπόλοιπες ομάδες της Football League.

Με εννέα βαθμούς απόσταση από την 4η θέση και έχοντας κάνει το ρεπό του, ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε πως κάθε αγωνιστική πλησιάζει περισσότερο την απευθείας άνοδο. Η απόδοση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν πάρα πολύ καλή, έδειξε χαρακτήρα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Αλεξάντροβιτς και πήρε μια σπουδαία νίκη με 4-2.

Η σημασία της νίκης είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού επετεύχθη απέναντι στην ΑΕΛ που ήταν αήττητη στα δέκα τελευταία ματς, ενώ σε 90 λεπτά δέχθηκε τέσσερα γκολ, όσα είχε δεχθεί από την ημέρα που ο Τίμος Καβακάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία!. Η θεσσαλική ομάδα, μάλιστα, μέχρι τώρα μόνο σε ένα ματς είχε πάνω από δύο γκολ παθητικό, και μόνο στα Γιαννιτσά παραβιάστηκε δύο φορές η εστία της.

Ο Απόλλων είχε σε πολύ καλή μέρα τον Τσιλιγκίρη, τον Γιάννη Κατσίκη, που πάλι έδωσε τις κατάλληλες μπαλιές στο κέντρο και κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη με μεγάλο σκορ, με τον Γιώργο Μπάρκογλου να ολοκληρώνει τον... χορό των γκολ στις καθυστερήσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Κύργιας, Ρόβας, Κατσίκης (87' Μπάρκογλου), Καμαρά, Μανιάς, Φαρινόλα (90' Χιντζίδης), Τσιλιγκίρης (83' Τσεμπερίδης).

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Νεμπεγλέρας, Μούτσα Μπλέντι (74' Τσίγκας), Τ. Κρητικός (56' Ζεκίνια), Σ. Κρητικός, Χασομέρης (60' Τσιάρας), Αλεξάντροβιτς.

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 21:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep