Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαζύγιο με το γκολ

Ο Εργοτέλης έχασε ευκαιρίες, ο Πανσερραϊκός είχε δύο δοκάρια και η μεταξύ τους μάχη έμεινε στο 0-0.

 Η ομάδα του Εργοτέλη είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κράτησε τον ρυθμό, μπήκε στην περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να κερδίσει τον Κουτζαβασίλη. Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του 79ου λεπτού, όταν ο Ρομάνο έδωσε στον Δωματά για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά εκείνος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων έγιναν αρκετές αντεπιθέσεις, αλλά οι κυριότερες απειλές που ένιωσε η εστία του Εργοτέλη ήταν από τα μακρινά σουτ του Κόντου που χτύπησαν δύο φορές στα δοκάρια του Αθανασίου. 

Με τη νέα απώλεια που είχαν οι Κρητικοί βλέπουν τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται, ενώ ο Πανσερραϊκός πήρε έναν πολύτιμο πόντο και συνεχίζει να ελπίζει για την είσοδό του στα play off.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρή, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (68' Πλουσής), Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Δωματάς (80' Ευαγγέλου), Ρομάνο, Χαντί (59' Λαμπίν)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Κόντος (93' Σερέκας), Σίμιτς (84' Γιαννόπουλος), Τσούτσης, Στεφανίδης (65' Τοντόροφ).

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep