Logo
Print this page

Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες

Οι εκατέρωθεν καταγγελίες Απόλλωνα Πόντου και Πιερικού απορρίφθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Πιθανή έφεση από την ομάδα της Κατερίνης.

Έκλεισε, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό η υπόθεση των εκατέρωθεν καταγγελιών των Απόλλωνα Πόντου, Πιερικού. Οι δύο ομάδες είχαν υποπέσει, σύμφωνα την έκθεση της ΕΕΑ, σε «βαρεία παράβαση» του άρθρου 69 του Ν.2725/99 και είχαν απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες την Παρασκευή (15/07) εξεδόθη η 279/2022 απόφαση βάσει της οποίας απορρίπτονται και οι δύο καταγγελίες.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο δεν έχει κάνει γνωστό το σκεπτικό, αν και η ομάδα της Καλαμαριάς στην απολογία της είχε κάνει λόγο για παραγραφή. Υπενθυμίζεται ότι αμφότερες οι ΠΑΕ είχαν ζητήσει, αν διαπιστωνόταν παράβαση, η όποια ποινή να αφορούσε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος 2021-22. Πλέον δεν αλλάζει η κατάταξη στον 2ο όμιλο, αν και είναι πολύ πιθανό ο Πιερικός να καταθέσει έφεση.

Να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια δεν έχει δημοσιοποιήσει τις παραπάνω αποφάσεις, όμως λογικά αυτό θα συμβεί την προσεχή εβδομάδα. Εξάλλου, δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε αυτές που αφορούσαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ΑΕΛ - Τρίκαλα, Ρόδος - Καραϊσκάκης που δεν είχαν διεξαχθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος πριν από 2,5 μήνες (1 Μαΐου).

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2022 12:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr