Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες

Οι εκατέρωθεν καταγγελίες Απόλλωνα Πόντου και Πιερικού απορρίφθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Πιθανή έφεση από την ομάδα της Κατερίνης.

Έκλεισε, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό η υπόθεση των εκατέρωθεν καταγγελιών των Απόλλωνα Πόντου, Πιερικού. Οι δύο ομάδες είχαν υποπέσει, σύμφωνα την έκθεση της ΕΕΑ, σε «βαρεία παράβαση» του άρθρου 69 του Ν.2725/99 και είχαν απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες την Παρασκευή (15/07) εξεδόθη η 279/2022 απόφαση βάσει της οποίας απορρίπτονται και οι δύο καταγγελίες.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο δεν έχει κάνει γνωστό το σκεπτικό, αν και η ομάδα της Καλαμαριάς στην απολογία της είχε κάνει λόγο για παραγραφή. Υπενθυμίζεται ότι αμφότερες οι ΠΑΕ είχαν ζητήσει, αν διαπιστωνόταν παράβαση, η όποια ποινή να αφορούσε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος 2021-22. Πλέον δεν αλλάζει η κατάταξη στον 2ο όμιλο, αν και είναι πολύ πιθανό ο Πιερικός να καταθέσει έφεση.

Να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια δεν έχει δημοσιοποιήσει τις παραπάνω αποφάσεις, όμως λογικά αυτό θα συμβεί την προσεχή εβδομάδα. Εξάλλου, δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε αυτές που αφορούσαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής ΑΕΛ - Τρίκαλα, Ρόδος - Καραϊσκάκης που δεν είχαν διεξαχθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος πριν από 2,5 μήνες (1 Μαΐου).

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2022 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep