«Δεν θα γινόταν αν δεν… μάτωνε ο Γιαλιάς»

Το «ευχαριστώ» του Άκη Αναστασίου στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν η μία από τις δύο ομάδες που κατάφεραν στον πρώτο βαθμό να περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία αδειοδότησης και στη σχετική ανακοίνωσή της η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Άκη Αναστασίου για την προσπάθεια που κατέβαλε.

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος αδειοδότησης του θεσσαλικού συλλόγου, που επίσης απέσπασε τα εύσημα και από την αρμόδια επιτροπή της, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΑΟΤ για τα καλά τους λόγια, σημειώνοντας παράλληλα πως η προσπάθεια δεν θα πετύχαινε το σκοπό της αν δεν «μάτωνε» ο Χρήστος Γιαλιάς.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της καρδιάς μου για τα καλά της λόγια, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν θα πετύχαινε τον σκοπό της αν ο πρώην μεγαλομέτοχος κ.κ. Γιαλιάς Χρήστος δεν "μάτωνε" και με το παραπάνω! Με καλή διάθεση τα λέω αυτά προς γνώση όλων! Αν ρίξουμε μια ματιά, όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ως αντίκτυπο της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο που με πήρε τηλέφωνο, στείλανε μηνύματα και θα ήθελα να τους πω ότι όλοι μας πρέπει ΠΑΝΤΑ να είμαστε στο πλευρό του ΑΟΤ! Η επιλεκτική μνήμη δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν! Καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στην ομαδάρα μας και στη νέα προσπάθεια της διοίκησης του κ.κ. Μπαταγιάννη!».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep