Απειλή αφαίρεσης σε τρεις

Οι Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος δεν πέρασαν την 3η φάση της διαδικασίας επιτήρησης και κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών.

Πρόβλημα με τρεις ΠΑΕ στη Football League. Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Ζάκυνθος, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουν ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Αυτό τουλάχιστον προβλεπόταν το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί και στο πλαίσιο της ελαστικότητας που έδειξε η Ομοσπονδία (η απαγόρευση μεταγραφών δεν ίσχυσε ποτέ...) στο 2ο στάδιο επιτήρησης, είναι δεδομένο ότι η διοργανώτρια θα ζητήσει να μην ισχύσει η παραπάνω ποινή, αλλά να επιβληθούν πρόστιμα.

Από την άλλη, Πανελευσινιακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός και Κισσαμικός πληρούν τις απαιτήσεις, ενώ δεν έχει νόημα η τιμωρία για τους Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη που έχουν αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Last modified onΠέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep