Νίκη μετά από 4 μήνες

Η αποστολή του Αιγάλεω και τα ερωτήματα για τον ορισμό της ΚΕΔ.

Στο +3 από την 4η θέση βρίσκεται το Αιγάλεω μετά από 6 αγώνες στα πλέι άουτ. Αγνοεί, ωστόσο, τη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα εδώ και τέσσερα ματς, αλλά και το τρίποντο στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» από τις 19 Δεκεμβρίου. Την Κυριακή (28/04, 16.00) υποδέχεται τον Γιούχτα χωρίς τους Ραμίρεζ, Ζαρόκωστα, Τσιμόπουλο και αν επικρατήσει, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ερωτήματα, πάντως, προκάλεσε στο Σίτι ο ορισμός του διαιτητή Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) στην αναμέτρηση της 7ης στροφής των πλέι άουτ. Όχι γιατί ο εν λόγω ρέφερι έχει αφήσει με παράπονα τους Κυανόλευκους στους αγώνες που διηύθυνε, αλλά γιατί κατάγεται από όμορο χωριό του αντίπαλου προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη και θα κληθεί να σφυρίξει μία αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό μία κατηγορία.

Η αποστολή: Βάρκας, Γαρουφαλιάς, Δημητριάδης, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Ικεότσα, Καρρίκι, Κατσιμήτρος, Κολλάς, Κυρίτσης, Κωνσταντακόπουλος, Μίκο, Μίσκου, Μπάμπης, Μπάρδας, Μπλάκσον, Μπουλάρι, Ναζίμ, Νταβιώτης, Παυλάκης, Σταμένκοβιτς, Τάμπας.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2024 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep