Απολογία για μπουκάλια - πυρσούς

Τι ισχυρίστηκε η Νίκη Βόλου ενώπιον του αθλητικού δικαστή για το κατηγορητήριο που αφορούσε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό.

Για ρίψη 10 μπουκαλιών και άναμμα πυρσών στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό απολογήθηκε την Παρασκευή (19/04) στον αθλητικό δικαστή η Νίκη Βόλου. Τους Κυανόλευκους εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Γρηγόρης Γρηγορίου, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Απολογούμαστε για δύο παραπτώματα μικρής απαξίας. Στο 18' και στους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων αναφέρεται ότι πετάχτηκαν 10 μπουκάλια προς τον αγωνιστικό χώρο. Τα συνομολογούμε, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν ποτέ εκεί, αφού το Στάδιο έχει στίβο και τα μπουκάλια ήταν άδεια. Πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι έγιναν μεγάλα επεισόδια. Φέτος η ΠΑΕ προσπάθησε να αποτρέψει αντίστοιχες καταστάσεις και τα κατάφερε.

Στο 75' άναψε ένας πυρσός και πήρε φωτιά ένα κάθισμα, ενώ στο 80' άναψαν άλλοι τρεις πυρσοί. Ήταν μια μεμονωμένη πράξη και δεν υπήρχε πρόθεση για φθορά ξένης περιουσίας. Οι φίλαθλοι το άφησαν να καεί και δεν υπήρξε ρίψη. Οι πυρσοί άναψαν χάριν της εκκίνησης των πλέι οφ και για να δημιουργηθεί εορταστική ατμόσφαιρα».

Ο Γρηγορίου αιτήθηκε την απαλλαγή της ΠΑΕ και αν κριθεί ότι υπάρχει υπαιτιότητα, ανέφερε ότι η ποινή κατά συγχώνευση είναι 1.500 ευρώ. Ζήτησε την επιείκεια του δικαστή και την εφαρμογή της αρχής αναλογικότητας.

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2024 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep