«Φύσηξε» ισοπαλία

Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου έμειναν στο 0-0 σε ένα κακό ματς με δυνατό αέρα στην Αγυιά.

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή σε ένα ακόμη παιχνίδι στο «σπίτι» της δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το τρίποντο. Κόλλησε στο 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, που διεύρυνε το αήττητο σερί του, φτάνοντας τις 11 αναμετρήσεις χωρίς να ηττηθεί, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα στον πρώτο γύρο. Έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία οι Αχαιοί βλέπουν τη διαφορά από τον ΑΟΧ Κισσαμικό να πηγαίνει στους 2 πόντους και, φυσικά, οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί στη συνέχεια για να μην απωλέσουν την 3η θέση.

Πολύ κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Αγυιά. Μοιρασμένο παιχνίδι με τα δύο ομάδες να μην γίνονται απειλητικές. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και μοναδική αξιόλογη φάση ήταν αυτή του Πολίμου στο 10’. Από την άλλη, οι Πόντιοι απείλησαν μόλις με τον Ηλιάδη στο 16’.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ανοιχτά, ενώ ο αέρας δυνάμωνε, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών. Η Παναχαϊκή φάνηκε επιθετικά με το τρομερό σουτ του Ελευθεριάδη στο 58’ και θα μπορούσε να πάρει το ματς, εάν ο Λόπεθ δεν έλεγε «όχι» στο σουτ του Μουστακόπουλου στο 95’.  Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Χασομέρη, που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σούλη στο 63’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ –ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: 0-0

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης,  Πολίμος (55’ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60’ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71’ Βασιλείου), Μωραΐτης, Φουρλάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+3 Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (76’ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86’ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

 

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep