Τον αποτελείωσε

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πέρασε (2-0) από τις Σέρρες, πλησίασε την 3η θέση και στέλνει στα... τάρταρα τον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Άλμα ακόμα και για την 3η θέση έκανε το Σάββατο (14/04) ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Οι Κρητικοί υποχρέωσαν τον Πανσερραϊκό σε καταδικαστική εντός έδρας ήττα (2-0) και πλησίασαν ουσιαστικά τη 3η Παναχαϊκή στον πόντο, αν και ακόμα και η 4η θέση υπό προύποθέσεις δίνει άνοδο. Τα Λιοντάρια πάλεψαν με όσες δυνάμεις - κυρίως ψυχολογικές - τους είχαν απομείνει, αλλά λύγισαν και βλέπουν ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες μόνο με ένα μικρό θαύμα θα σώσουν την κατηγορία.

Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, συγκέντρωσαν την τελευταία στιγμή το ποσό που απαιτούνταν για τη διεξαγωγή του αγώνα, δείγμα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που μπορεί να τινάξουν στον αέρα τη φετινή προσπάθεια. Μοιραία, λοιπόν, υποκλήθηκαν στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, που είχαν την ουσία και πανηγύρισαν το 3ο διαδοχικό τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Όσο για τον Πανσερραϊκό; Δεν γνωρίζει καν το μέλλον του και με δεδομένη την αφαίρεση βαθμών για την αποτυχία στη διαδικασία επτήρησης, πολύ δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, αφού στα πρώτα λεπτά οι διακοπές ήταν πολλές. Μάλιστα, μόλις στο 10' ο ΑΟΧ Κισσαμικός υποχρεώθηκε σε αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Γιώργο Λαζαρίδη να αποχωρεί λόγω τραβήγματος και τον νεαρό Παπαδόπουλο να τον αντικαθιστά στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Μετά το 20λεπτο, όμως οι δύο ομάδες βρήκαν ρυθμό και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Τσελεπίδης στο 22' αστόχησε σε σουτ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με προσπάθειες των Χαλκιαδάκη (31'), Λέο (33',38'). Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με δύο ακόμα τελικές προσπάθειες για τους Σερραίους με πρωταγωνιστές τους Παπουτσογιαννόπουλο (42'), Πόζογλου (43'), Δούμτσιο (45') και σουτ του Γκίνη (45'+1') δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπρεπε να ρισκάρουν, αφού η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν. Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος είπε «όχι» σε σουτ του Δούμτσιου στο 60' και δύο λεπτά μετά ήρθε η απάντηση των Κρητικών. Από πολύ ωραία πάσα του Ξύδα ο Λεμονής αφύλαχτος στη μικρή περιοχή νίκησε τον Ρίστιτς και έκανε το 0-1. Τα πόδια των γηπεδούχων «κόπηκαν» και μία πολύ κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ρίστιτς έφερε το 0-2 στο 72'. Ο Γκίνη εκτέλεσε φάουλ, ο Σέρβος γκολκίπερ έπιασε «αέρα» και ο Χαλκιαδάκης σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 0-2.

Τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι στο 78' όταν ο Πόζογλου επιχείρησε συρτό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος επενέβη, άλλαξε πορεία στη μπάλα και με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1

Σκόρερ: 62' Λεμονής, 72' Χαλκιαδάκης
Δοκάρι: 78' Πόζογλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59' Στέβιτς), Ποζατζίδης (80' Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο (89' Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Δούμτσιος.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (10' Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73' Σάλιακας), Λέο (80' Νικόλτσης)

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep