Στάση... Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας διέκοψε (1-0) το σερί του Πανσερραϊκού με το πρώτο φετινό κερδισμένο πέναλτι!

Η ΑΣΑ σταμάτησε το αήττητο σερί του Πανσερραϊκού, που διατηρούσε για οκτώ αγωνιστικές, νίκησε 1-0, ενώ είναι η πρώτη ήττα για τον τεχνικό των Λιονταριών, Πάουλο Κάμπος. Ανώτερη ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν περισσότερο επιθετική, απείλησε με τους Σκαθαρούδη (3’), Καραχάλιο (14’), Υφαντή (35’) και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 45+1’. Ο Σκαθαρούδης ανατράπηκε από τον Ανδρούτσο, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυριάς και έδωσε το προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους. Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο πέναλτι που κερδίζει φέτος η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση στο δεύτερο μέρος. Η Αναγέννηση Καρδίτσας κράτησε το υπέρ της σκορ, ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση, με τα «λιοντάρια» να χάνουν για πρώτη φορά έπειτα από δύο μήνες! Οι Θεσσαλοί με το τρίποντο αυτό ουσιαστικά «κλείδωσαν» την παραμονή τους και η επικράτηση αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιζαν με πολλές απουσίες βασικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (69’ Τζάνης), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (76’ Πιτταράς), Υφαντής (59’ Ακασού), Τσιλούλης, Μπλέντι, Σκαθαρούδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Καρράς (58’ Μπεριάν), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης (58’ Κουκόλης), Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (74’ Δωματάς), Φουρτάδο.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Αναστασίου (Λάρισας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep