Λυτρωτής Φουρτάδο

Ο Εμίλιο Φουρτάδο με το 9ο φετινό του γκολ οδήγησε τον Πανσερραϊκό σε τρίποντο - χρυσάφι απέναντι στον Κισσαμικό.

Στη 10η θέση της βαθμολογίας έπειτα από... 13 αγωνιστικές αναρριχήθηκε ο Πανσερραϊκός. Τα τρίποντα που πήρε στα χαρτιά απέναντι σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου και ο πόντος στη Ριζούπολη έδωσαν την απαραίτητη τόνωση ηθικού στα «λιοντάρια» και ο τεχνικός, Πάουλο Κάμπος στο ντεμπούτο του πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του 2016 απέναντι στον Κισσαμικό!

Οι Βραζιλιάνος προπονητής παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-4-2 και ρόμβο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Τους έλειψε, όμως η ουσία, με τον Κισσαμικό να στέκεται πολύ καλά και να απειλεί με τους Σελινιωτάκη (33'), Λώττα (39').

Οι Κρητικοί έδειχναν ότι πήγαιναν το ματς όπως το είχαν σχεδιάσει και στο πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν απειλήθηκαν, αλλά δεν απείλησαν κιόλας. Έτσι, ο Εμίλιο Φουρτάδο έβγαλε ξανά τα... κάστανα από τη φωτιά στο 73'. Ο Ρούτσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τριανταφυλλάκος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι με πλασέ πανηγύρισε το 9ο φετινό του τέρμα και δεύτερο διαδοχικό μετά το γκολ που είχε σημειώσει στη Ριζούπολη.

Ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος πέρασε στο ματς τους Ποσίνκοβιτς, Τσικουδάκη, αλλά η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 85' ο Ρούτσης με σουτ ανάγκασε τον Λαζαρίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 73' Φουρτάδο
Δοκάρι: 84' Ρούτσης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Στεργιανός (66' Κιόσε), Βοσκόπουλος, Παπατζικος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Ρούτσης (85' Ανδρέου), Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν (58' Δωματάς), Φουρτάδο.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Λώττας (75' Ποσίνκοβιτς), Σελινιωτάκης, Ν' Γκουέμ, Βαττής (81' Τσικουδάκης), Μάντζης (59' Τσουβαλτσίδης), Σαπαλίδης.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep