Υποβιβάστηκε η Κοζάνη!

Με πέναλτι στο 90'+2' ο Καμπανιακός νίκησε 1-0 την Κοζάνη, την υποβίβασε στη Γ' Εθνική και έχει στα χέρια του την παραμονή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα στη Χαλάστρα κρίθηκε το μεγάλο ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Καμπανιακού και της Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 με πέναλτι του Νίκου Καθάριου στο 90'+2' και έστειλαν τον αντίπαλό τους στη Γ' Εθνική. Παράλληλα βρέθηκαν σε τροχιά παραμονής και θα την πετύχουν αν επικρατήσουν του ΠΟΤ Ηρακλή στην αυλαία των πλέι άουτ ή φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με την ΑΣΑ (υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β).

Αν και η αναμέτρηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών, υπήρξε ένταση και στην κερκίδα, με την παρουσία της Αστυνομίας να είναι ισχυρή. Η ένταση αυτή μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο και στο 26' ο Κουκούλας (Λέσβου) θα μπορούσε να έχει δείξει κόκκινες σε Τότσκα, Αναστασόπουλο για τα μεταξύ τους σπρωξίματα.

Ο Καμπανιακός είχε δύο καλές στιγμές με τον Έππα (20') και με τον Τότσκα (26'), με την Κοζάνη να απειλεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Γιακουμής έσωσε την εστία του σε σουτ Γιάκου. Ο τελευταίος στο 61' ζήτησε πέναλτι, αλλά ο ρέφερι τον παρατήρησε για «θέατρο».

Όταν οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν ότι η ΑΣΑ είχε κάνει την ανατροπή, ανέβασαν ρυθμό για να φτάσουν στο γκολ και εν τέλει ο διαιτητής στις καθυστερήσεις έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι σε σουτ του Τότσκα. Οι διαμαρτυρίες έντονες από πλευράς Κοζάνης, αλλά ο Νίκος Καθάριος στο 92' διαμόρφωσε το 1-0. Η Κοζάνη πλέον υστερεί στην ισοβαθμία με τον Καμπανιακό και υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΖΑΝΗ 1-0
Σκόρερ: 90'+2' πέν. Ν. Καθάριος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Γιουκούδης (78' Μυστακίδης), Σαρβανίδης (70' Προσκυνητόπουλος), Μάνιος (64' Ν. Καθάριος), Μπούσης, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα.

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος (69' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Τάτσης, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Γιάκος, Σιατραβάνης (64' Γραμμένος), Καλλέργης, Μακσίμοβιτς

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Μηνούδης (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2024 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep