«Δύσκολος αντίπαλος»

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς μίλησε για την επιστροφή του στην Καρδίτσα ως αντίπαλος της Αναγέννησης.

Με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς στην αποστολή αναμένεται να μεταβεί η ομάδα της Κέρκυρας στην Καρδίτσα για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Ο Βόσνιος μέσος, μάλιστα, θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «karditsasportiva.gr» χαρακτήρισε δύσκολη την έξοδο για τους Φαίακες.

Μεταξύ άλλων ο Νίκιτς είπε:
«Για μένα είναι σα να επιστρέφω σπίτι μου. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά μέσα σε μία χρονιά έζησα πολύ έντονα συναισθήματα με την Αναγέννηση και αυτό που καταφέραμε πέρυσι ήταν απίστευτο! Όλοι όσοι είναι στην ομάδα και ο κόσμος ξέρουν τι εννοώ και θα θυμάμαι για πάντα τη χαρά και τους πανηγυρισμούς που καταφέραμε να παραμείνουμε στη Football League».

Για την Αναγέννηση ανέφερε:
«Πιστεύω ότι και φέτος η Αναγέννηση είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχει αρκετά καινούρια πρόσωπα όμως ήμουν σίγουρος από την αρχή ότι ο Σάκης (σ.σ. Θεοδοσιάδης) με τη διοίκηση θα έβρισκαν τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν για να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο. Ξέρω ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και φέτος και ότι όλοι οι παίχτες είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται και την προσφορά του προέδρου. Νομίζω ότι στο τέλος η Αναγέννηση θα είναι καλά στη βαθμολογία».

Σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι, ο Νίκιτς απάντησε: «Έχουμε θέσει ένα στόχο που είναι η άνοδος και πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος γι’ αυτό. Η Αναγέννηση είναι δύσκολος αντίπαλος με πολύ κόσμο να τη βοηθάει στο γήπεδο και ξέρω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα είμαι αντίπαλος μόνο για 90 λεπτά γιατί πραγματικά πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στην Καρδίτσα με την ομάδα!».

Last modified onΠέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep