Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Επαφές με Ναγιάρ! (video)

Η Κέρκυρα βρίσκεται σε επαφές με τον Αργεντινό μέσο, Σεμπαστιάν Ναγιάρ!

Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοικτό (κατά κάποιους ο Μπάμπης Τεννές απομακρύνεται!), οι ανακοινώσεις της συνεργασίας Κέρκυρας - Κασσιώπης ακόμα δεν έχουν γίνει, αλλά οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να φέρουν στο νησί του Ιονίου τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ!

Ο 25χρονος (10/05/88) Αργεντινός μέσος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Σαν Ρόκε (12 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπόκα Τζούνιορς το 2007. Έναν χρόνο μετά η Ρεκρεατίβο Ουέλβα πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και, μάλιστα, στη συμφωνία των δύο ομάδων μπήκε ποσοστό 30% από πιθανή μεταπώληση! Η Μπόκα θεωρούσε τον Ναγιάρ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της και ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για τροφεία. Η υπόθεση πήγε στο CAS, καθυστέρησε πολύ να εκδοθεί απόφαση και έτσι ο Αργεντινός δεν συνέχισε στην Ουέλβα. Το συμβόλαιό του, όμως λύθηκε μετά από 14 ματς λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων και κόντρας του με τον προπονητή.

Επόμενοι σταθμοί του Ναγιάρ ήταν η Ντεπορτίβο Κάλι της Κολομβίας (1 συμμετοχή), η Ατλάντε στο Μεξικό, η αργεντίνικη Αλντοσίβι και οι ισπανικές Οριχουέλα (7 ματς), Σαν Ρόκε (16/2).

 

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep