«Θα πάρω την ομάδα και θα φύγω»

Ο Ποτής Τσιριμπής στο flnews για το θέμα Λαμπρόπουλου - Παναχαϊκής.

Η καταγγελία της Παναχαϊκής ότι πρώην παράγοντας ομάδας από την Κεντρική Ελλάδα αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον παίκτη των Αχαιών, Γιώργο Λαμπρόπουλο, έχει προκαλέσει σάλο στη Football League. Ο Κώστας Γκαλούφας, που κατονομάστηκε από τον πρόεδρο των Πατρινών Ποτή Τσιριμπή πως είναι το πρόσωπο που συναντήθηκε με τον Λαμπρόπουλο, δήλωσε στο flnews ότι πράγματι συναντήθηκε με τον Έλληνα στόπερ, σε καμία περίπτωση όμως για να τον δωροδοκήσει, αλλά για να πιουν καφέ και να τα πουν.

Ο Τσιριμπής μίλησε από την πλευρά του στο flnews και δήλωσε τα εξής: «Εγώ σε βρώμικο πρωτάθλημα δεν συμμετέχω. Τα έλεγα από το ματς με τα Χανιά στην Κρήτη. Είχα προχωρήσει σε καταγγελίες και μου έλεγαν «τι πράγματα κάθεσαι λες». Η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί του θέματος. Αν όχι, θα πάρω την ομάδα και θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Έχω ζητήσει να μη γίνει το ματς με την Ελευσίνα. Πώς να εγγυηθώ την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα; Θα την πάρουν με τις πέτρες την αποστολή του Πανελευσινιακού. Έχω ρίξει τόσα λεφτά στην Παναχαϊκή. Σε τέτοιο πρωτάθλημα αρνούμαι να συμμετέχω».

Ερωτώμενος ο Τσιριμπής για το αν επικοινώνησε με τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Σπύρο Καλογιάννη, είπε: «Φυσικά, είναι ενήμερος για τα πάντα. Θα δούμε τι θα κάνουμε...».

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 20:10

1 comment

  • παναχας
    παναχας Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 21:33 Comment Link

    ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ''ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ''...
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΕΤΟΙΟ...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep