Πρωινή υποδοχή με καπνογόνα! (video)

Περίπου 200 φίλοι του ΟΦΗ αποθέωσαν στις 7.30 το πρωί την αποστολή που επέστρεψε από Θεσσαλονίκη - τι δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το «μέταλλο» και την επόμενη μέρα

[googlead][/googlead]

Μπορεί η ώρα να μην προσφερόταν για οργανωμένη υποδοχή, αλλά περίπου 200 φίλοι του ΟΦΗ αψήφησαν το πρωινό εγερτήριο και έσπευσαν να προϋπαντήσουν την αποστολή της ομάδας που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη (μετά το 0-1 στην Καλαμαριά) με το εισιτήριο της ανόδου στις αποσκευές της.

Από τις 7 το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και όταν λίγο μετά τις 7.30 ξεπρόβαλαν στην αίθουσα αφίξεων οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ άρχισαν τα συνθήματα και άναψαν καπνογόνα! Τα μέλη της αποστολής εξέρχονταν εν μέσω αποθέωσης!

«Ηρθαν τα κοπέλια μας! Πάνω απο 200 φίλαθλοι της ομάδας μας ήταν εκεί απο τις 7 το πρωί για να τους πουν ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΟΦΗ ΟΛΕ!» πόσταρε στο λογαριασμό της στο Facebook η ΠΑΕ ανεβάζοντας και ένα video από την υποδοχή.

«Θέλω να μη γίνουν τα ίδια λάθη»
Ερωτηθείς στο αεροδρόμιο για την επόμενη μέρα ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι θα συζητήσει από την αύριο Τρίτη (1/5) για την προοπτική παραμονής του στο σύλλογο αναφέροντας πως «θέλω να μη γίνουν τα ίδια λάθη». Παραδέχτηκε δε πως είναι παράξενο για τον ίδιο να πανηγυρίζει άνοδο στη Super League με δεδομένο ότι έχει βιώσει μεγάλες επιτυχίες κατά το παρελθόν με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Eξασφαλίσαμε και μαθηματικά την άνοδο. Η χαρά όλων μας είναι μεγάλη. Αυτό ήταν το ζητούμενο μέσα από τις δυσκολίες. Πριν από μήνες κάτι τέτοιο φαινόταν απίστευτο. Ο κόσμος μας πάντα είναι περήφανος και θέλει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει. Στόχος ματς είναι η πρώτη θέση, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται ο ΟΦΗ.

"Μίλησε" ο χαρακτήρας των παικτών, ο κόσμος μας και το μέταλλο της ομάδας. Η χαρά θα είναι μεγάλη αν πάρουμε το πρωτάθλημα. Για την επόμενη μέρα και το αν θα μείνω θα το συζητήσουμε από αύριο και θα δούμε. Θέλω να μην γίνουν τα ίδια λάθη. Έχω ζήσει πολλά στον ΟΦΗ και είναι παράξενο να πανηγυρίζω άνοδο από την Φούτμπολ Λιγκ στην Σούπερ Λιγκ έχοντας περάσει τόσες επιτυχίες στην ομάδα».

ΠΗΓΗ: gentikoule.gr

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep