Αποχώρησαν άπαντες...

Ο Πανελευσινιακός σταμάτησε τις προπονήσεις. Πωλητήριο βάζει ο Δημόπουλος στο ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης.

Με το βαρύ 0-6 από τον Αγροτικό Αστέρα έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα της δυτικής Αττικής παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο ματς και με λύση της τελευταίας στιγμής τον 18χρονο, Στέλιο Κυπραίο, αφού οι Μακρυωνίτης, Γκόμες αποχώρησαν. Το αγωνιστικό, βέβαια, έρχεται σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που ο υποβιβασμός είχε γίνει γνωστός εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι «σταχυοφόροι» σταμάτησαν τις προπονήσεις, άπαντες μένουν ελεύθεροι και, μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος μιλώντας στο FL News υπογράμμισε πως ακόμα και αν γίνει η αναδιάρθρωση και η ομάδα της δυτικής Αττικής μείνει στην κατηγορία, ο ίδιος θα αποχωρήσει.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 00:08

1 comment

  • xristosgr
    xristosgr Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 14:13 Comment Link

    καποτε οπαλενευσινιακοσ εχανε μονο εκτοσ εδρασ και με σκορ ενα μηδεν και τωρα τρωει εξι μεσα στην εδρα του απο μια ομαδα τησ ιδιασ δυναμηκοτητασ γιατι αραγε συμβαινη αυτο ποια ειναι τα αιτια οσο ειταν ογιαλιασ στο οικονομικο ειτανε σωστοσ γιατι εδωσε την ομαδα στουσ αδερφουσ δημοπουλουσ που δεν εχουν οικονομικοι επιφανια πωσ θα μπορουσαν να σταθουν στο πρωταθλημα αφου δεν ειχαν την οικονομικοι επιφανεια ερωτηματα που θελουν απαντηση απο τουσ οπαδουσ μιασ μεγαλησ ομαδοσ που το ονομα παλενευσινιακοσ το σεβοντουσαν σε ολλοι την ελλαδα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep