Πρώτη με Φουσέκη

Ο Ανδρέας Φουσέκης έκανε την πρώτη προπόνηση του Παναιγιαλείου για τη νέα χρονιά, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Ανδρέας Φουσέκης έκανε την πρώτη προπόνηση του Παναιγιαλείου για τη νέα χρονιά, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες ο νέος προπονητής της ομάδας.

Στον Παναιγιάλειο έκαναν την πρώτη τους συγκέντρωση με πολλούς νέους και τον Ανδρέα Φουσέκη να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές.

Μπορεί να καθυστέρησαν αρκετά οι άνθρωποι της ομάδας του Αιγίου να βρουν λύσεις για το σχήμα της νέας σεζόν, αλλά τελικά κατέληξαν στον Θωμά Σβαρνόπουλο που έχει απευθείας «σύνδεση» με Γερμανία και θα είναι ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Ο ρόλος του γενικού αρχηγού θα περάσει στον Βαλάντη Μπλέτσα που έχει προηγούμενη θητεία στην Λαμία και τον ΑΟ Χανιά, ενώ ο Αντώνης Ρέλλας θα διατηρήσει τη θέση του προέδρου της ομάδας.

Νέος προπονητής δεν υπήρχε και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες στο Αίγιο. Ο Ανδρέας Φουσέκης, περσινός γυμναστής της ομάδας ήταν εκείνος που ανέλαβε να κάνει την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 ποδοσφαιριστές.

Λίγοι από αυτούς ήταν επαγγελματίες, αφού έμειναν οι εννέα που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους (Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Κολόκας, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης, Ρέλλας, Σκαρτσίλας, Στίκας), ο ο Ντέμο που προωθήθηκε από την ομάδα Νέων του Παναιγιαλείου. Από νέα πρόσωπα ήταν ο Μωϋσίδης που επέστρεψε στην ομάδα, ο Κωνσταντινόπουλος που ήρθε από τον Παναιτωλικό και οι Ρουμπάτος - Κουραχάνης από την Παναχαϊκή.

Στους ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα ήταν αρκετοί μικροί (γεννημένοι 1999 – 1998- 1997) από την περσινή ομάδα Νέων του Παναιγιάλειου, ενώ υπήρχαν και μικροί από την Παναχαϊκή, αφού η ομάδα διαλύθηκε και ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Νέων της Πάτρας, Αντώνης Γκόλφης, συμφώνησε να συνεχίσει στον Παναιγιάλειο από το ίδιο πόστο.

Την προπόνηση παρακολούθησαν περίπου 150 φίλοι της ομάδας του Αιγίου. 

 

Last modified onΤρίτη, 16 Αύγουστος 2016 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep