«Περίεργη απόφαση»

Δρόμο έχει ακόμα η υπόθεση του υποβιβασμού του Πανελευσινιακού, σύμφωνα με τον δικηγόρο, Θανάση Τάρτη.

Περίεργη χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Πανελευσινιακού, που δύσκολα θα σταθεί σε δεύτερο βαθμό, ο δικηγόρος του Κώστα Γκαλούφα, Θανάσης Τάρτης. Ο Γκαλούφας φέρεται να είναι αυτός που πλησίασε τον Γιώργο Λαμπρόπουλο της Παναχαϊκής, εκ μέρους της ομάδας της Ελευσίνας, προκειμένου να του ζητήσει να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς των δύο ομάδων. Βάσει της απόφασης, ο Κώστας Γκαλούφας απηλλάγη των κατηγοριών, αλλά ο Πανελευσιακός τιμωρήθηκε με βαριά ποινή, υποβιβασμός, αφαίρεση 6 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και πρόστιμο225.000 ευρώ.

Ο Θανάσης Τάρτης με δηλώσεις του στον ArenaFM 89.4, σχολίασε την απόφαση:

«Εκδόθηκε η απόφαση και απηλλάγη ο κ. Γκαλούφας. Η επιτροπή κρίθηκε σαν αναρμόδια για να τον κρίνει, ταυτόχρονα όμως τιμωρείται ο Πανελευσινιακός. Είναι μια περίεργη απόφαση, έχω άποψη αλλά δεν είμαι αρμόδιος. Θεωρώ πάντως ότι και αυτή η απόφαση δύσκολη θα σταθεί σε δεύτερο βαθμό.

Ο Πανελευσινιακός πέφτει κατηγορία, αφαιρούνται 6 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα και 225.000 ευρώ χρηματική ποινή και ένα σημαντικό χρόνο θα πρέπει να μείνει εκτός ποδοσφαίρου ο Σπύρος Δημόπουλος. Μπορεί βέβαια να γίνει έφεση, εντός πέντε ημερών και από εκεί και πέρα υπάρχει και το διαιτητικό δικαστήριο. Έχει δρόμο η απόφαση…».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep