«Συμπεριφέρθηκαν σαν άνδρες»

Ο Τζανλούκα Κολονέλο ευχαρίστησε τον αρχηγό του ΑΟ Χανιά, Χάρη Μπριλάκη.

Για... ανδρική συμπεριφορά εκ μέρους του ΑΟ Χανιά έκανε λόγο ο Τζανλούκα Κολονέλο μετά το 3-3 με τη Ζάκυνθο και το fair play των Κρητικών. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Χάρη Μπριλάκη και σημείωσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι δύο ημέρες που έχω επιστρέψει και τα παιδιά έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν. Έβαλαν τρία γκολ, είχαν πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι. Δεν ξέρω αν είχε κάνει ξανά στο πρωτάθλημα τόσες ευκαιρίες. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Με το 2-2 χαλάσαμε αυτό που χτίσαμε. Ένα ξαθαρό δικό μας λάθος και αφήσαμε τον αντίπαλο να σκοράρει.

Ευχαριστώ τον αρχηγό του ΑΟΧ, Μπριλάκη για το fair play. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τον ποδοσφαιριστή που ισοφάρισε. Συμπεριφέρθηκαν σαν άνδρες. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Δεν έγινε, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε. Αυτή η ομάδα για να κρατήσει όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν φέτος θα πρέπει να δουλέψει πολύ.

Προηγήθηκε η ομάδα των Χανίων που έπαιξε κλειστά. Εμείς καταφέραμε να το γυρίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος χαλάσαμε την εικόνα μας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Θα χρειαστεί χρόνος να μάθω τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έδειξαν ότι θέλουν να δουλέψουν. Ακόμα και τα λάθη που έκαναν, δεν είναι δικά τους. Και γι' αυτό το λόγο οφείλω να τους ευχαριστήσω.

Ο αρχηγός συμπεριφέρθηκε σωστά, σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή που σκόραρε (σ.σ. Τσούτση). Το άσχημο ήταν για τον ποδοσφαιριστή που πανηγύτρισε και τον πάγκο που έκανε το ίδιο. Και ο αρχηγός, όμως και οι άλλοι ήταν σωστοί στη συμπεριφορά τους. Έχουμε κάποιες ελλείψεις από τη μέση και μπροστά, αλλά με βάση τη δουλειά που έχει γίνει είμαι πολύ ευχαριστημένος».

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διονύσης Μπινιώρης

Last modified onΣάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 19:23

2 comments

  • χχχ
    χχχ Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 13:54 Comment Link

    στοιχηματικη μπανανια......................

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 00:36 Comment Link

    Δίνω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα των Χανίων για την πολλή σωστή και αξιέπαινη αγωνιστική συμπεριφορά της, παρά την ένταση του σκόρ της στιγμής εκείνης, στην φάση του fair play. Εγώ, ένας Ζακυνθινός φίλαθλος θάθελα να αφιερώσω την κορυφαία αυτή ενέργεια όλης της ομάδας των Χανίων, την μο-να-δι-κή αυτή στιγμή της ευγενούς ποδοσφαιρικής άμιλλας, σε κάποιον...Γεωργίου, σε κάποιον...Σουάνη και στην τότε ομάδα της Κασσιόπης. Και πάλι συγχαρητήρια στα Χανιά!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep