Εξάρες ΠΑΟΚ στα Περιβόλια

Ο ΑΟ Χανιά διασύρθηκε (6-2) από τον ΠΑΟΚ και θα παίξει την πρόκρισή του απέναντι στον Πανθρακικό.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Λυρώνη. Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Κρητικών στην αναμέτρηση Κυπέλλου στα Περιβόλια και είδε τον Σταματή μόλις στο 3' να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ωστόσο, το απόγευμα αναμενόταν... εφιαλτικό για τους γηπεδούχους, που δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ημερών. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξέσπασε και επικράτησε 6-2, «κλειδώνοντας» την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Όσο για τον ΑΟΧ; Θα κυνηγήσει την εντός έδρας ισοπαλία στην 3η αγωνιστική απέναντι στον Πανθρακικό για να πάρει εκείνος τη 2η θέση.

Ο χορός των γκολ για τον ΠΑΟΚ άρχισε στο 20' με τον Ζάιρο και το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Σάμπου (23',41'). Στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου ο Μπριλάκης αποβλήθηκε και έτσι ακολούθησαν τέρματα για τους Θεσσαλονικείς από τους Μυστακίδη (61'), Πέλκα (64'), ενώ ο Σάμπο στο 85' έκανε χατ τρικ. Για τους Κρητικούς είχε μειώσει σε 5-2 ο Λίτα με πέναλτι στο 80'. Οι Τσίμιροτ (70'), Άντονι (73') είχαν δοκάρια για τον ΠΑΟΚ.

Δείγμα της ανωτερότητας της ομάδας του Ιγκόρ του Τούντορ οι τελικές προσπάθειες (26-6) και, φυσικά η συντριπτική κατοχή (72% - 28%).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΓΚΟΛ: 3' Σταματής, 80' πεν. Λίτα – 20' Ζάιρο, 23' Σάμπο, 41' Σάμπο, 61' Μυστακίδης, 64' Πέλκας, 85' Σάμπο
ΚΟΚΚΙΝΗ: 44' Μπριλάκης

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης (55' Μπουζούκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Ν. Νυκτάρης (46' Διαμαντόπουλος), Σαΐν (66' Δεινόπαπας), Σταματής, Λίτα.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης (71' Λέοβατς), Ζάιρο, Γκολάσα (65' Άντονις), Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας (65' Αθανασιάδης), Μυστακίδης.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep