Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Μας δηλητηρίασαν»

Ο Κώστας Γκαλούφας μίλησε με σκληρά λόγια για τα όσα αντιμετώπισε η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδας και δήλωσε ότι εκείνος και η διοίκηση δεν θέλουν να μείνουν άλλοι όχι μόνο επειδή είναι απογοητευμένοι από τη στήριξη από τον κόσμο, αλλά και εξαιτίας της λάσπης και της συκοφαντίας που δέχτηκαν. Ο Κώστας Γκαλούφας σχολίασε: «Το μέλλον του Ηρακλή Ψαχνών είναι πλέον στον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν την ομάδα και να αποδείξουν έμπρακτα ότι θέλουν να τη βοηθήσουν. Εμείς κάναμε τον κύκλο μας, κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και όποιος δεν την έζησε από κοντά δεν μπορεί να το καταλάβει. Αφήνουμε τον Ηρακλή Ψαχνών, μια υγιής ΠΑΕ, με άδεια και ένα βήμα από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο κάτω από λάσπη και συκοφαντία. Μας δηλητηρίασαν. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου στην ανοιχτή συγκέντρωση. Αυτά είναι τα Ψαχνά. Παίζαμε με τη Νίκη Βόλου και είχε 600 Βολιώτες και 200 Ψαχνιώτες. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν συνεχίζουμε. Νιώθουμε ότι δεν αγαπάνε την ομάδα».
Από την πλευρά του ο διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Σιδέρης, είπε: «Ήταν μια απόφαση σε συνέχεια και της γενικής συνέλευσης που έγινε τον Ιανουάριο. Δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή μας. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο δεν θέλει να διοικήσει την ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών, με πρωτεργάτη τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του. Δεν νομίζω να υπάρξει κάτι που να μας αλλάξει άποψη.
Από εδώ και στο εξής θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για τις ΠΑΕ. Θα ορίσουμε τακτική γενική συνέλευση, θα υπάρξει παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και είτε θα υπάρξει νέος επενδυτής που θα αναλάβει το 51% των μετοχών ή θα πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο, προκειμένου να ορίσει διοικούσα επιτροπή.
Όποιος και αν έρθει εμάς θα μας βρει συμπαραστάτες. Θα βοηθήσουμε να υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Σίγουρα χάνεται πολύτιμος χρόνος, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστεί ο Ηρακλής Ψαχνών δυνατός στη Football League».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούνιος 2014 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep