Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μπουκάλι στον Γκαλούφα

Μπουκάλι από οπαδούς του Βύζαντα δέχθηκε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών.  ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Μπουκάλι από οπαδούς του Βύζαντα δέχθηκε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στον χώρο των αποδυτηρίων από οπαδό της ομάδας των Μεγάρων που του πέταξε μπουκάλι νερό στο κεφάλι.

Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ενώ οι οπαδοί της ομάδας του Βύζαντα αποχωρούσαν από τις εξέδρες, κάποιος προσπάθησε να ανοίξει διάλογο με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων που ήταν έξω από το χώρο των αποδυτηρίων. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Ψαχνών, Κώστας Γκαλούφας, δεν ήταν κάτω από το υπόστεγο και κάποιος από τους οπαδούς της ομάδας των Μεγάρων του έριξε γεμάτο μπουκάλι νερό που τον χτύπησε στο κεφάλι από την πλευρά που ήταν το καπάκι. Δημιουργήθηκε πληγή και υπήρξε έντονη διαμαρτυρία προς τους οπαδούς από τους υπόλοιπους ανθρώπους των Ψαχνών που ήταν εκεί.

Παρά τις συστάσεις της Αστυνομίας και των ανθρώπων της διοίκησης δεν έφυγαν οι οπαδοί που ήταν συγκεντρωμένοι πάνω από τα αποδυτήρια της ομάδας των Ψαχνών και παράλληλα δεν έμπαιναν μέσα και οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

Τα νεύρα που υπήρχαν λόγω της ήττας δεν επέτρεπαν να τελειώσει το επεισόδιο εύκολα και χρειάστηκαν πάνω από 15 λεπτά και η συγκράτηση του Κώστα Γκαλούφα, ο οποίος ενώ τον είχαν χτυπήσει, άκουγε να βρίζουν τον ίδιο και την ομάδα του. Μετά από την παρέμβαση της αστυνομίας έφυγαν και οι τελευταίοι οπαδοί και τελικά η ομάδα των Ψαχνών έφυγε ήρεμα, αφού άκουσε και το συγγνώμη από τους ανθρώπους της διοίκησης του Βύζαντα που δεν μπόρεσαν να τους προστατεύσουν, ούτε τους ίδιους, ούτε τα επεισόδια.

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep