Αναβολή για Φεβρουάριο

Τον Φεβρουάριο του 2019 θα βρεθούν πάλι στις αίθουσες των δικαστηρίων οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πόντου για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Καρδίας που δεν ξεκίνησε ποτέ. Τον Φεβρουάριο του 2019 θα βρεθούν πάλι στις αίθουσες των δικαστηρίων οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πόντου για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Καρδίας που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, θα βρεθεί πάλι στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο του 2019 για την υπόθεση του αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας. 

Η υπόθεση των επεισοδίων στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον ΑΟ Καρδίας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τον Μάιο του 2017 ήταν προγραμματισμένο να αναβιώσουν στις αίθουσες των Δικαστηρίων, αλλά υπήρξε δεύτερη αναβολή της υπόθεσης την Παρασκευή (29/6). Αρχικά είχε οριστεί για τις 10 Μαΐου 2017, αλλά και τότε υπήρξε αναβολή έπειτα από αίτημα των δικηγόρων των δύο πλευρών. 

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είχε ξεκινήσει ποτέ και η έκταση των επεισοδίων οδήγησε στην διαδικασία του αυτοφώρου τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον γιο του Γιάννη και τον υπεύθυνος ασφαλείας των «κοκκινόμαυρων» Πάνο Δρίβα. Από πλευρά του ΑΟ Καρδίας, ήταν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μπιμπισίδης και Γιώργος Μαυρής. Οι εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν για τα γεγονότα στο γήπεδο του Απόλλωνα. 

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep