«Θα μας το δώσει αλλού»

Ο Ηρόδοτος θα αποκτήσει δύο, τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον Γιώργο Λυρώνη.

Στο μισό γήπεδο έπαιζε την Παναχαϊκή ο Ηρόδοτος στο δεύτερο ημίχρονο όπως τόνισε ο Γιώργος Λυρώνης. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε ευκαιρίες, ενώ προανήγγειλε την ολοκλήρωση δύο, τριών ακόμα μεταγραφών. Αναλυτικά:

«To παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που πετύχαμε επί του Αιγινιακού, θέλαμε να μπούμε καλά και να διεκδικήσουμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Δυστυχώς δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα σχεδιάσαμε. Δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό και αυτό μας αποσυντόνισε, μας έβγαλε απο τα νερά μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την εικόνα που ήθελα εγώ και τα παιδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, γιατί παίζαμε στο μισό γήπεδο την Παναχαϊκή, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε την ήττα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου τουλάχιστον για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το ματς τελείωσε, αλλά θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε η τύχη που δεν ήταν σήμερα μαζί μας κάπου αλλού θα μας ευνοήσει».

Αν θα γίνουν άλλες προσθήκες:

«Σίγουρα θα κάνουμε ακόμη δύο, τρεις μεταγραφές και να δούμε».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep