Το... 13άρι προσφυγών των Τρικάλων

Οι διεκδικήσεις ξεπερνούν τις 90.000 ευρώ. Μία πεντάδα συζητήθηκε ερήμην της θεσσαλικής ΠΑΕ λόγω... προβλήματος στο e-mail. Το ρεπορτάζ του FL News από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ.

Πινάκιο... Τρικάλων ήταν αυτό της Δευτέρας (23/05) στην ΠΕΕΟΔ. Από τις 27 προσφυγές οι 14 αφορούσαν ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ, με τις διεκδικήσεις να ξεπερνούν τις 90.000 ευρώ. Η θεσσαλική ομάδα δεν παραστάθηκε σε 5 υποθέσεις λόγω προβλήματος του e-mail της εταιρείας, μία αναβλήθηκε και στις υπόλοιπες 8 κατέθεσε ενστάσεις μερικής εξόφλησης ή συμψηφισμού λόγω καταβολών. Σημειώνεται ότι ως μάρτυρας κατέθεσε ο Βασίλης Ευθυμίου.

Το FL News παρουσιάζει το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ...

Θοδωρής Χειρίτραντας
Την ΠΑΕ εκπροσώπησε η δικηγόρος Πολυξένη Σκόρδα, η οποία επικαλέστηκε πρόβλημα του e-mail της εταιρείας. «Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των προσφυγών των τριών από τους τέσσερις δικηγότους και θα ήθελα μία προθεσμία για τυχόν ένσταση μερικής εξόφλησης», είπε, αλλά ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Ζελελίδης δεν συναίνεσε: «Κοινοποίησα το εξώδικο πριν από 33 ημέρες. Κανείς δεν με ενημέρωσε για αναβολή». Ο Βασίλης Ευθυμίου κατέθεσε ότι στον Χειρίτραντα οφείλονται λίγο λιγότερες από 7.000 ευρώ.

Γιάννης Γκοβίνας
Η προσφυγή συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ. Δικηγόρος του ποδοσφαιριστή είναι ο Μανώλης Αλαφραγκής και ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 9.960 ευρώ.

Βασίλης Πέλκας
Η Πολυξένη Σκόρδα κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Προσκόμισε 6 αποδείξεις είσπραξης 5.662 ευρώ τις οποίες αρνήθηκε ο Αλαφραγκής, λέγοντας ότι: «Έχει κριθεί ότι η κατάθεση εκτός τραπεζικού λογαριασμού είναι άκυρη». Η Σκόρδα απάντησε ότι σε κάποιες προσφυγές αναφέρονται χρήματα που δόθηκαν μετρητά, με τον Αλαφραγκή να λέει ότι σε όλες τις υποθέσεις προσκομίζει τα στοιχεία που του παρέχουν οι ποδοσφαιριστές. Ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 6.500 ευρώ.

Ζογκ Ντιαλόσι
Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης ζήτησε αναβολή, γιατί ο ποδοσφαιριστής ήταν ασθενής και δεν ήταν έτοιμος ο φάκελος της υπόθεσης. Η συζήτηση μετατέθηκε για τις 20 Ιουνίου.

Αρμάντο Περλέσι
Η Σκόρδα κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Προσκόμισε 6 ενυπόγραφες αποδείξεις 2.700 ευρώ. Ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 8.360 ευρώ.

Νίκος Κεχαγιάς
Η συζήτηση έγινε ερήμην της ΠΑΕ. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Αντώνης Βογιατζάκης.

Χρήστος Νιάρος
Οι οφειλές, όπως κατέθεσε ο Ευθυμίου, είναι 6.400 ευρώ. Η Σκόρδα κατέθεσε ένσταση μερικής εξόφλησης. Μίλησε για καταβολές εκτός συμβολαίου 1.300 ευρώ στις 26/08/21 και 2.000 ευρώ στις 30/07/21. Το καταθετήριο των 2.000 ευρώ υποστήριξε ότι αφορούσε προκαταβολή εκτός συμβολαίου έναντι οφειλών.

Δημήτρης Σανδραβέλης
Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι οφείλονται 8.995 ευρώ. Η δικηγόρος της ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση συμψηφισμού 3.000 ευρώ λόγω καταθετηρίου στις 12/08/21. Ο Αλαφραγκής αρνήθηκε την ένσταση και υποστήριξε: «Δεν υπάρχει προκαταβολή εκτός συμβολαίου. Αν υπάρχει, θα έπρεπε να καταθέσει αγωγή αδικαιολόγητου πλουτισμού. Δεν μπορεί η ΠΑΕ να εμφανίζεται σε κάποιες προσφυγές και να πετά χειρόγραφες αποδείξεις. Η επιτροπή σας θα κρίνει αν είναι πράγματι αποδείξεις ή τις έφτιαξαν στο χωριό. Τις υπογραφές δεν τις αναγνωρίζουμε».

Ευθύμης Ζησόπουλος
Εκδικάστηκε ερήμην της ΠΑΕ. Δικηγόρος του ποδοσφαιριστή ήταν ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι οφείλονται 9.075 ευρώ.

Παντελής Ριζογιάννης
Σύμφωνα με την κατάθεση του Ευθυμίου οφείλονται 10.600 ευρώ. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Αλαφραγκής και η δικηγόρος της ΠΑΕ κατέθεσε κι εδώ ένσταση μερικής εξόφλησης. «Στην προσφυγή του λέει για καταβολή 1.000 ευρώ, όμως την ίδια ημέρα, στις 7/2/22 έγινε μία ακόμα καταβολή στην τράπεζα 1.100 ευρώ».

Βασίλης Ευθυμίου
Η ΠΑΕ δεν παραστάθηκε. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσώπησε ο Αλαφραγκής και ο ποδοσφαιριστής μίλησε για οφειλές 4.550 ευρώ.

Ζαχαρίας Στεφανίδης
Η ΠΑΕ προσκόμισε αποδείξεις καταβολών στις 10/11 και 11/12 640 ευρώ η κάθε μία. Ο Αλαφραγκής την αρνήθηκε. Οι οφειλές ανέρχονται στις 5.320 ευρώ.

Λάζαρος Ελευθεριάδης
Τα Τρίκαλα προσκόμισαν αποδείξεις από δύο καταβολές στις 13/10 και 11/12, από 986 ευρώ η κάθε μία. Ο Αλαφραγκής δεν γνώριζε για την υπογραφή και την αρνήθηκε. Οι διεκδικήσεις είναι 5.900 ευρώ.

Βασίλης Μπαξεβάνος
Συμψηφισμό ζήτησε η ΠΑΕ λόγω προκαταβολής 2.000 ευρώ. Ο Αλαφραγκής απάντησε ότι: «Υπάρχουν αποφάσεις. Συνηθίζεται να δίνεται προκαταβολή πριν το συμβόλαιο η οποία δεν αφαιρείται, γιατί εκείνη την ημερομηνία δεν υπήρχε συμβόλαιο». Ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί 7.750 ευρώ.

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2022 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep