Λάλας με κασκόλ ΑΟΤ

Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο ομογενής επιχειρηματίας. «Πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή οι προτεραιότητες», λέει ο συνεργάτης του.

Ο Χρήστος Λάλας βρίσκεται στα Τρίκαλα και σκοπεύει την Παρασκευή (02/07) να υπογράψει με τον Ηλία Αϊβάζογλου τη μεταβίβαση των μετοχών. Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ και φίλοι του ΑΟΤ του χάρισαν ένα κασκόλ της ομάδας. Ο συνεργάτης του, Θεόφιλος Αναστασιάδης δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία στη Λέσχη 97,6:

«Η συμφωνία είναι οριστική, αλλά για το τυπικό του πράγματος θα πάρει κάποιες μέρες ακόμη. Εμείς πάντως θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό, με πρώτο μέλημα των τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Ήδη έχουμε κάποιες σκέψεις στο μυαλό μας και θέλουμε ανθρώπους που να γνωρίζουν την ιστορία του ΑΟΤ και να μπορούν να δώσουν το σωστό μήνυμα για τη νέα προσπάθεια.

Εμείς δεν θα πούμε υπερβολές στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα. Ερχόμαστε με όρεξη και διάθεση, αλλά για να πετύχουμε θα χρειαστούμε την στήριξη των φιλάθλων. Στόχος να κάνουμε στον ΑΟΤ ό,τι το καλύτερο. Βέβαια για όλα αυτά χρειάζεται υπομονή, δουλειά και στήριξη από την τρικαλινή κοινωνία».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΠέμπτη, 01 Ιούλιος 2021 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep