Αντί Ελμπασάνι... Περδίκκα
- Written by Footballleague News
- Published in ΧΑΝΙΑ ΠΑΕ
- 0 comments
Δυσαρέσκεια των Χανίων για τη ματαίωση του φιλικού με την αλβανική Ελμπασάνι.
Τα Χανιά είχαν προγραμματίσει να αντιμετωπίσουν στις 4 Αυγούστου την αλβανική Ελμπασάνι στην Πτολεμαΐδα, όμως αυτό ακυρώθηκε. Η ΠΑΕ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και γνωστοποίησε ότι αντίπαλος εν τέλει θα είναι η Πέρδίκκα. Αναλυτικά:
«Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα, 1 Αυγούστου, η προετοιμασία της ομάδας μας στην Πτολεμαΐδα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε, το πρωί προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο σε δυο γκρουπ και το απόγευμα προπόνηση επιθετικής τακτικής.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τους χειρισμούς των υπευθύνων της ΚΦ Ελμπασάνι, οι οποίοι αναίτια οδήγησαν στην ακύρωση του φιλικού αγώνα με την ομάδα μας, που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Αυγούστου. Την ίδια ημέρα, αντί για την ομάδα από την Αλβανία, τα ΧΑΝΙΑ θα αντιμετωπίσουν την Α.Ε. Περδίκκα, με ώρα έναρξης 18:30».