Ταουσιάνης: «Πρόταση τιμής και χρέους»

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ευχαρίστησε τα Χανιά για την κατανόηση και την ανθρωπιά που έδειξαν στην προοπτική της Εθνικής Ελπίδων.

Παρελθόν από τα Χανιά αποτελεί ο Γιάννης Ταουσιάνης, που αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελπίδων. Ο ίδιος σε δήλωσή του ευχαρίστησε για την κατανόηση και την ανθρωπιά και ευχήθηκε στους Κυανόλευκους να πετύχουν την άνοδο. Η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Ξηρουχάκη και Γιώργο Τουλουπάκη για την κατανόηση και την ανθρωπιά που επέδειξαν στην απόφασή μου να αποδεχθώ μια πρόταση τιμής, χρέους και προοπτικής, να υπηρετήσω το εθνόσημο. Δεκατέσσερις μήνες εργάστηκα σε συνθήκες που κάθε προπονητής επιθυμεί, έχοντας άριστη συνεργασία με μια διοίκηση που δημιουργεί ένα περιβάλλον βασισμένο σε ισχυρές αξίες όπως σεβασμός, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, ανθρωπιά!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Βρέντζο, που ήταν ο άνθρωπος που με προσέγγισε για να βρεθώ σε αυτόν τον οργανισμό και να βιώσω όλα αυτά τα καλά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον κόσμο για την εκτίμηση που μου έδειξε και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που αισθάνομαι τυχερός που τους είχα.

Εύχομαι στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ - και θα χαρώ πολύ - να βρεθεί σύντομα εκεί που έχει κοπιάσει χρόνια και αξίζει να βρίσκεται, στη Σούπερ Λιγκ 1! Σας ευχαριστώ όλους!».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούνιος 2024 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep